Alıntı:
bbb Nickli Üyeden Alıntı
namazda gözü olanın, kulağı ezanda olurmuş... diye bir söz var...
bir kaç alternatif şöyle olabilir..
1. ailen interneti kapatmış olsa da, internet kafeye gidip, tüm telkinleri yarım saatte indirip flash belleğe alabilirsin (saati 1 veya 2 tl'dir sanırım..).. param yok internet kafeye gidemem diyecek olursanız, o halde, spor salonuna nasıl yazılacaksınız diye soru akla gelir... )))
2. interneti olan arkadaşınızdan talepte bulunup (telkinleri indirip size getirmesini isteyebilir veya siz ona gidip beraber indirebilirisiniz) alabilirsiniz..
3. zinde uyku telkini, size yardımcı olur (hem erken uyanır, hemde zinde uyursunuz..)... spor salonuna çok fazla gerek olmayabilir.. kardeşinizle sohbet ederek yürüyüş yapabilirsiniz... tabiki tercih sizin...
son tercih: hiçbiri... ))
her şey size bağlı.. yeterki isteyin..
bu arada, kitap okumayı isteme düşünceniz güzel...
kolay gelsin.../ sevgiler... |
Bugün kuzenime gidip tüm telkinleri indirmeyi planlıyorum. Açıkçası bi arkadaşıma gidemiyorum çünkü bunları neden dinliyosun diye bi şey sorarsa ne cevap vericeğimi bilmiyorum. Spor salonu için para biriktiriyordum 1 aya yetecek kadar var. Oraya biraz da kamburluğumdan dolay gitmek istiyorum. Duruşum hiç hoş değil. Belki profesyonelce yapılmış antremanlar işime yarayabilir.