Cevap: DNA Aktivasyonu - Suyun Progralanması CD'leri Ben shapeshifter serisini güne bağlı kalmadan dinlemiştim. O zamanlar davranış farkındalığı da çalışıyordum. En belirgin etkilerinden biri de rüyalarda netleşme ve değişimdi. Bir rüyadan uyanıp uyuduğumda tekrar aynı rüyaya devam ediyordum dizi gibi.
Shamballa sert bir enerji sistemi ve bu nedenle onu sona bırakmak daha iyi olabilir. İngilizce kullanım kılavuzu var bunun scribde de bulabilirsiniz.
Şunu söyleyebilirim bunu dinlemek size mucizeler kazandırmaz siz zaten farkındalığınızı geliştirmeye niyet ettiyseniz bir basamak ve araç olabilir. 21 gün dinlenebilir. Sadece dinlemek yetmez kendinizi izlemeniz lazım. Aslında telkin dinlerken de değişimleri fark edemeyen insanların temel sorunu farkındalık eksikliği olabilir. İzlemek basit bir eylem. Hiç kendinizi dışarıdan izlemeye çalıştınız mı? Veya çevrenizi en son ne zaman farkındalıkla izlediniz en ince detayına kadar. Yoksa öylesine mi geçip gidiyorsunuz geçtiğiniz yerlerden. Kuş seslerini duyup etrafınızdaki güzellikleri fark edebiliyor musunuz bunlar basit ama net farkındalık çalışmasıdır. Nefesinizi farkındalıkla alıp verebiliyor musunuz bunu bir sistematiğe oturtunca adı meditasyon oluyor. Her anı meditasyon gibi yaşayıp farkındalıklarınızı arttırabileceğinizin farkında mısınız? Ya da okuyup farkındalıklarınızı geliştirmek için bilgilerinizi arttırıyor musunuz? Eylem olmadan sonuç olmaz. |