Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2014, 04:17 PM   #13 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Kim neydi ne oldu ?

Alıntı:
Janer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu kadar güzel yazabilseydim profesör olurdum :) . Hadi yok mu arttıran . Bir kaç kişi daha yazarsa konuyu sabitleyecem .
İstesek oluruz ki prof da istiyor muyuz önemli olan bu! :) En zor olan kısmı da ne biliyor musun? Günlüğü okurken bile hayrete düşüyorum bazen bunu ben mi yazdım ben mi yaşadım hissine kapılıyorum ve hayatın iyileştikçe eksi hallerini zar zor hatırlıyorsun zaten yeni bir gerçekliğin olduğu için bazen eski hallerini bile reddedebiliyorsun bilinç düzeyinde. O yüzden bu yazı bu kadar geç geldi benden.

İlla forumla ilgili olması şart değil bence deneyimli üyeler kişisel gelişimlerinin özetini yazsınlar. Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla