Cevap: Kim neydi ne oldu ? telkin dışında başka çalışmalar da yaptığım için , yazmakta kararsız kaldım .bu yüzden yaptığım çalışmaları da kısaca burada yazayım. (kısaca yazmak benim için biraz zor olsa da)
internette özgüveni artırmakla ilgili yazılar araştırırken ,bu siteyle tanıştım. telkinleri dinlemeye başladım. zamanla etkisini göstermeye başladı. ilk olarak daha dik oturmaya başladım. çevremde bilgisi olan biri izlenimi veriyordum. ama sadece dik oturmak yeterli gelmiyordu.telkinleri dinlemeye devam ettim. başka araştırmalar da yaptım. arkadaşımla bir kitap fuarında gezerken Kubilay Aktaşın Kuranla telkin terapisi kitabı elime geçti. kitap sanki beni çekti. içinde ücretsiz sublimiinal telkin cd si vardı. kitabı satın aldım.kitabın tam olarak içeriğini bilmiyordum .kitabı okudum, telkinleri diinlemeye başladım. bu sitedeki telkinleri ve diğer telkinleri değişik zaman aralıklarıyla dinledim. biraz daha ilerleme kaydettiim.bilinçaltı rüyaları gördüm.zaman zaman huzursuz olduğum günler oldu. normalde sakin biriyimdir ama telkinlerin etkisiyle gergin olduğum zamanlar beni rahatsız etti.arkadaş ortamlarında daha rahat konuşmaya başladım. tanımadığım toplulukların sayısı fazla değilse bir iki cümle söyleyebildim. kubilay aktaşa özel cd yaptırdım.içeriğiinde soruna yönelik kuran ayetleri var. onları da dinlemeye başladım. bir seans theta healin çalışması yaptırdım. bu seans hemen etkisini göstermedi ama sonradan farkettim ki etki etmiş. bazı insanları kabullenmeye ve sevmeye başladım : ) karşılıklı oldu tabi ki bu durum. karşıma nefes çalışmaları çıktı. 7 seans gittim. faydasını gördüm. daha çok gülmeye başladım. Allah'tan aldığım temiz nefesi ,kirlettiğimin farkına vardım. bu nefesi temiz tutmanın hayatımı olumlaştıracağını farkettim. nefes çalışmaları ve esmaül hüsna çalışmaları bana çok yol açtı. bazı şeyler bana akıyordu. isteklerim gerçekleşmeye başladı. yıldız yükseltme çalışması da yaptırdım. gerçekleşen bir isteğimi söyliyeyim : ev satın aldım. bir memurun krediyle ev satın alması normal olabilir ama bana ev satın alma işlemleri çok zor geliyordu. dua da ettim. Allah yardım etti.aslında yazılacak çok fazla şey var ama fazla uzatmak istemiyorum.hala çalışmalarıma devam ediyorum. artık kendimi daha rahat ifade edebiliyorum ama tam olarak istediğim durumda değilim. çalışmalarıma devam ediyorum. telkin dinlemeye aravermiştim, tekrar başladım. nefes çalışmalarını evde kendim yapıyorum. inşallah eft de yapacağım. telkin dinlerken bilinçaltı rüyaları ,huzursuzluk gibi durumlardan yılmamak gerekiyor.çalışmalara devam... |