Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2014, 06:52 PM   #5 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Lütfen yardım

Başkalarının düşünceleri bir yana sen(siz) kendin hakkında ne düşünüyorsun?

Kitap var bir sürü okuyabileceğin ama okumaktan ziyade o kitaptakileri uygulamak ve öğrendiklerini hayatına adapte etmek. Forumda da bir çok faydalı yazı ve kitaplardan alıntı bulabilirsin.

Çekingen olduğunu düşünüyorsun.
Kendine güvenmiyorsun.
Eleştirilmekten korkuyorsun.

Bunları yazdıklarından çıkardım.

Çekingen olmasan kendine güvenen biri olsan sen kim olurdun? Hayatında neler değişirdi? Bunu nasıl yapabilirsin? En temel sorgulaman gerekenler.

Eleştirilmekten korkuyorsun ya eleştirilsen ne olur? Biri seni eleştirse nasıl hissedersin? Eleştiriler hep mi yıkıcı olur bu tamamen eleştiri yapan insana bağlı bir şey yapıcı eleştiriler öğretir.

Oku, dene, deneyimle, telkin dinle, eft öğren, olumlamaları keşfet bizimle paylaş kısacası kendi hayatın için çabala.

Hayatını değiştirecek anahtarların elinde olduğunun farkında ol.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla