Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2014, 08:32 PM   #18 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum :)

Bu arada son notu yeni gördüm neye el atacağımı anlamadım sevgili pelish o ben oluyorum değil mi o admin. :D

EFT cümlelerini burada yazalım. Daha detay verirsen özelden daha detaylı da yazarım bir iki deneme yapayım bakalım içine sindiği gibi revize edersin. Öncelikle vuruş noktalarını öğrenmişsindir videoları izlediysen. Onlar standart ve duygusal özgürleşme için direncini kırmada etkili neredeyse bir çok konuda kullanılabiliyor. Fobilerden bilinçaltı kalıplarına kadar.

Soruna gelelim yazdıklarından çıkardığım kadarıyla;

Konuşma yaparken detaycılığım yüzünden konuyla ilgili gereksiz şeyler anlatmama rağmen...
Konuşma yaparken konuyu dağıtmama rağmen...
Konuşma yaparken konuyu dağıtmak konusunda endişe duymama rağmen...
Konuşma yaparken konuyu dağıtmamak için aşırı kısaltma yapmama rağmen...
Konuşma yaparken duygularımı kontrol edememe rağmen...
Konuşma yaparken duygularımı istediğim gibi tam ve eksiksiz ifade edemememe rağmen...
Duygularımı ifade ederken kendimi yetersiz görmeme rağmen...
Henüz kendimi iyi bir konuşmacı olarak görmememe rağmen...
Aşırı mükemmeliyetçi yönlerime rağmen...
Mükemmeliyetçiliğimin bana hissettirdiği tüm olumsuz duygulara rağmen...

...kendimi tamemen derinden onaylıyor, kabul ediyor ve seviyorum.(Tüm cümlelerin ardından bu kalıbı tekrar edeceksin.)

Bu cümleleri geliştirip içinden sana uygun olanları seçebilirsin. Bir sonraki aşamada da olmak istediğin senle ilgili olumlamalara geçersin. Ama bunları söylerken bir EFT uygulaması yap her cümle için tüm vuruşları tekrarla aynı cümleyi birden fazla da söyleyebilirsin bir turda. Duygu durumundaki azalmaya göre cümleleri zamanla eleyebilirsin. Ben para konusunda eft yapmıştım. Ve bir sürü olumsuz inancım vardı bunların olumlamaları gün içinde kendiliğinden aklıma geliyordu ben çok faydasını gördüm ben eft yaparken bazı cümlelerde çok tıkandım bazılarında gözlerim doldu öyle sevdiğim bir yöntemdir EFT candır. Gerisi heyecandır. :p

Bu cümleler bana aittir alıntı değildir. Böyle admininiz var gelişmek için bana bir adım gelene ben iki adım giderim. Hadi bundan sonrası sana ait dene bakalım neler hissedeceksin.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla