Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2014, 10:31 PM   #236 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Yine o evle ilgili gelgitler var. Hala durum netleşmedi. Fırsatlarımız asla tükenmiyor aksine çoğalıyor. Bizim bir evimiz olacak biliyorum. Hiç şüphem yok ve biz o evde çok mutlu günler göreceğiz. En iyisinin olmasını seçiyorum. Haber bekliyoruz hala bu aşamadayız hala her şey bitmiş değil. Hatta yeni başlıyor.

Hayatımdaki tüm fırsatlar artarak çoğaldığı için şükürler olsun. Bu gün dostlarım geldi onları da gönlüme göre ağırlayabildiğim için şükürler olsun. Bu sıcaklarda hamile halimle misafir ağırlamak git gide zorlaşıyor dura dinlene yine de mükemmeliyetçiliğimin beni yormasına izin vermeden olabildiğinin en iyisini yapmaya çalışarak bir şekilde hallediyorum. Benim ve bebeğimin sağlığı için de şükürler olsun.

Ara ara gözüme görüntüler geliyor onu kucağıma aldığımı falan görüyorum. Gün geçtikçe heyecanım(ız) da artıyor. Sabırsızlığım vardı ya benim son aylara doğru iyice artıyor onu da şifalandırayım bari çünkü herşeyden önemlisi vaktinde ve sağlıkla onu kucağımıza alabilmek. Sahip olduğum, olmadığım ve olacağım her şey için şükürler olsun.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla