Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum Yine o evle ilgili gelgitler var. Hala durum netleşmedi. Fırsatlarımız asla tükenmiyor aksine çoğalıyor. Bizim bir evimiz olacak biliyorum. Hiç şüphem yok ve biz o evde çok mutlu günler göreceğiz. En iyisinin olmasını seçiyorum. Haber bekliyoruz hala bu aşamadayız hala her şey bitmiş değil. Hatta yeni başlıyor.
Hayatımdaki tüm fırsatlar artarak çoğaldığı için şükürler olsun. Bu gün dostlarım geldi onları da gönlüme göre ağırlayabildiğim için şükürler olsun. Bu sıcaklarda hamile halimle misafir ağırlamak git gide zorlaşıyor dura dinlene yine de mükemmeliyetçiliğimin beni yormasına izin vermeden olabildiğinin en iyisini yapmaya çalışarak bir şekilde hallediyorum. Benim ve bebeğimin sağlığı için de şükürler olsun.
Ara ara gözüme görüntüler geliyor onu kucağıma aldığımı falan görüyorum. Gün geçtikçe heyecanım(ız) da artıyor. Sabırsızlığım vardı ya benim son aylara doğru iyice artıyor onu da şifalandırayım bari çünkü herşeyden önemlisi vaktinde ve sağlıkla onu kucağımıza alabilmek. Sahip olduğum, olmadığım ve olacağım her şey için şükürler olsun. |