Arkadaşlar öncelikle sayfayı görüntüleyip okuduktan sonra cevap vermemezlik yapmazsanız çok makbule geçer :)
Benim sizlere birşeyler danışmam lazım ve o yüzden bu konuyu başlattım..
Arkadaşlar;Ben amatörce prank videoları çekmeye başlamak istiyorum Türkiye'de bu olay ya çok çok azdır yada yok denilicek kadar birşeydir.Herneyse konumuza dönersek ben toplum içinde şaka yapmak için bu videoları çekiyorum olay bundan ibaret tabi ki bunun yanında sosyal içerikli videolarda olucak.Sizlere şimdi şunu sormak istiyorum toplum içinde insanlarla iletişime geçerken veyahutta şakayı yaparken nasıl rahat olurum? yada şöyle izah edeyim hangi telkinler tam yerine oturur aslında kafamda birkaç telkin var ama sizlerinde görüşünü almak istedim
Hani aramızda psikoloji ile ilgilenen birisi bile faydalı olabilir bana.Duygularımı rahatça ifade edebilmek ve şakalarımı elimden geldiğince utanıp sıkılmadan yapmak istiyorum vereceğiniz her cevap,öneri,fikir için şimdiden teşekkür ederim :)
Birde şöyle küçük bir not eklemek istiyorum çok fazla utangaç değilim fikirlerimi açıkca belirtirim ama konu böyle olunca çok rahat olmam gerekiyor önerilerinizi bekliyorum