Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2014, 09:49 PM   #122 (permalink)
kediiicik
Teğmen

Tesekkür: 95
96 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kediiicik is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Güzel Gelişmeler :)

Alıntı:
bbb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ego+suçluluk+erteleme ve zinde uykuyu, üç aykadar ve günde 10 - 12 saat dinle.. zamanla bir değişim olmazsa, mp3'ün ses seviyesini bir iki kademe arttırarak dinlemeye devam et... değişim yakalayana kadar, ses seviyesini ayarlamaya devam et bakalım ne olacak... sağlığın temel taşlarından biri, zinde uykudur.. daha sonra, suçluluğu çıkarıp, diğerlerini eklemeye başlarsın...

sevgiler...
Ben yeni bir başlangıç yapmak istedim ve ego be suçluluğa yeniden başladım. Henüz onların 21 günlük süreçleri bitmedi. Ben listemi ihtiyaçlarıma göre sıralamak istiyodum uani en çok hangi sorunum varsa. Sizin de bu önerinizden yola çıkarak şöyle bişey düşündüm. Ego ve suçluluk aşaması geçince kendine güven telkini eklicem, 1 hafta bu üçünü dinledikten sonra sosyallik arttırıcı telkinini eklicem, yibu sefer listemde 4 telkin olucak bunları da 1 hafta dinledikten sonra ertelemeyi, 1 hafta sonra da zinde uyanmauı eklemeyi düşünüyorum, yani her hafta bir telkin daha arttırıcam. Daha sonra koruma kalkanı,naşkalarının düşüncelerini önemsememe gibi telkinleei eklicem listeme. Ben sosyallik arttırıcı ve kendine güven telkinlerini sizin dediklerinizden biraz daha öne aldım. Böyle mi yapmalıyım,
Yoksa ego suçluluktan sonra kendine güven ve sosyallik arttırıcıyı aynı anda ekleyip 21 gün dinleyip,yine zinde uyanma ertelemeyi ekleyip onlara da 21 gün süreç mi uygulamalıyım?
Yardımlarınız için teşekkürler,sevgiler
kediiicik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla