Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2014, 08:30 PM   #124 (permalink)
Değişmek
Üsteğmen

Değişmek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 239
346 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Değişmek will become famous soon enough
Standart Cevap: Güzel Gelişmeler :)

şu 21 gün olayı bende işe yaramadı onu söyleyim ben ego ve suçluluk telkinlerini 2 ay kadar (yanlış olabilir)dinledim ve etkisini gördüm.Sendeki sorunlar bende de vardı aslında herkesde var bunu burda başka birine yazdım sanada yazayım.Yaşadığın günledik olayları kafana takıp kendini üzme çünkü bu olayları yaşayan sadece sen değilsin ve dışarda gördüğün insanlar ne kadar mutlu ve mükemmel gözükse de aslında hepsinin sorunları var ama onlar sadece bunları kafalarına takmıyorlar sen hayatı boyunca mutlu olan bir insan gördünmü? şahsen ben görmedim günümüzde trilyonlarca paraları olan,tüm dünyanın tanıdığı kadar ünlü olan,kendisini seven kendisine aşık bir karısı ve çocukları olan nice insan r ediyor işte o r edenler yaşadıkları sorunlarla savamaşayan psikolojisi bozuk olan kişiler.Sende artık sadece kafaya takma ve değişmeye çalış hayatın istediğin gibi değil diye üzülme istediğin gibi bir hayatı yaşamak için uğraş yaşadığın veya yaşayacağın kötü şeyleri düşünme ANI YAŞA(CARPE DİEM) AMA GELECEĞE DOĞRU PLAN YAP DÜŞÜNCESİZ DAVRANMA bu dediklerimde yanlış birşey olduğunu düşünüyorsan lütfen bana bildir veya aklına takılan bir soru varsa söyle

..................................................................
Değişmek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla