Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2014, 08:54 PM   #125 (permalink)
kediiicik
Teğmen

Tesekkür: 95
96 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kediiicik is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Güzel Gelişmeler :)

Alıntı:
bbb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
21 gün olayı nerden çıktı veya nerde yazıyor bilmiyorum...
hesap şöyle.. atakan bey ne diyor, 70 - 80 dinlenmeli diyor.. uzun telkine göre mi, kısa telkine göremi olduğu belirsiz... çünkü, ego 22 dakika, zinde uyanma 11 dakika.. ego, 80 saatte yaklaşık 218 defa dinlenmiş olur ama zinde uyanma, yaklaşık 960 defa dinlenmiş olur... normalde, fazla dinlenen daha kalıcı olması gerektiği düşüncesinden hareket edilirse zinde uyanma daha kalıcı olur diye düşünüyorum...

buradan hareketle...
ego= yaklaşık 22 dakika, suçluluk=yaklaşık 12 dakika, zinde uyanma= yaklaşık 5 dakika, ertele= yaklaşık 4 dakika.. toplamı yaklaşık 40 dakika yapıyor.. günde yaklaşık 10 saat civarı dinlerseniz= 10 saat x 60 dakika =600 dakika eder.. 600 dakika / toplam telkin süresi 40 dakika = 15 çıkar.. yani günde yaklaşık 10 saat dinlerseniz, her telkini, maksimum 15 kere dinlemiş olursunuz... 15 defa x 5 dakika zinde uyanma süresi = 75 dakika yapar..

70 - 80 saate ulaşabilmek için, zinde uyanma telkini dahil, dört telkin birlikte 3 aya yakın dinlenmesi gerektiğidir.. umarım anlatabilmişimdir.. bu konuda, uzman bir arkadaş konuya açıklık getirebilirse sevinirim..

sevgiler...
Bu kadar detaylı incelenmesi gerektiğini bilmiyordum,foruma biraz daha bakmalıyım.
Çok teşekkürler bilgileriniz için,sevgiler
kediiicik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla