Alıntı:
bbb Nickli Üyeden Alıntı
suçluluk ve ego'dan bariz bir etki görmediğinizi yazmışsınız.. daha önce size, bu konuda bir mesaj yazmıştım.. yukarıyı okursanız görürsünüz.. etki etmediği zaman, mp3'nüzün sesini, bir iki kademe arttırarak dinlemeye devam ediniz diyor.. isterseniz tekrar okuyunuz.. anladığım kadarıyla, bu aralar, mutluluktan ayaklarınız yere değmiyor... ))
kişilerin, anlama / algılama / öğrenme yetenekleri farklılık gösterebilir... bu nedenle, 21 gün olayına da, takılı kalmayınız... / unutunuz... herkesin düzeyi aynı olsaydı, herkes einstein olurdu... )))
bu arada, sevgili değişmek'in uyarılarını / yazılarını da dikkate alabilirsiniz.. sevgili değişmek'inde güzel satırlarına katılıyorum ve kendisine, sevgi ve saygılar gönderiyorum...
sevgiler.../ saygılar... |
Zaten mp3 ün ses tonunu bir iki kademe arttırmıştım. Yine de kendi ses düzeyimi bulmakta zorluk çekiyorum, neyse zamanla artık.
Duygularımı çok uçlarda yaşıyorum galiba. Mesela küçük bir olay beni mutluluğun zirvesine çıkarırken aniden mutluluğum bozuluyor. Kendimi keşfetme çabalarındayım hala.
Şu 21 gün olayları,değişimin gerçekleşmemesi o kadar canımı sıktı ki. Kafamda bi dolu soru işaretleri var. Acaba etkisini görene kadar ego suçluluk dinlesem mi? Yeni telkin ekleyip öyle mi dinlemeye devam etsem? Yanıtlaması zor sorular.
Teşekkürler yardımlarınız için, bir çok soruma cevap oldunuz.
Sevgiler