Alıntı:
kediiicik Nickli Üyeden Alıntı
Zaten mp3 ün ses tonunu bir iki kademe arttırmıştım. Yine de kendi ses düzeyimi bulmakta zorluk çekiyorum, neyse zamanla artık.
Duygularımı çok uçlarda yaşıyorum galiba. Mesela küçük bir olay beni mutluluğun zirvesine çıkarırken aniden mutluluğum bozuluyor. Kendimi keşfetme çabalarındayım hala.
Şu 21 gün olayları,değişimin gerçekleşmemesi o kadar canımı sıktı ki. Kafamda bi dolu soru işaretleri var. Acaba etkisini görene kadar ego suçluluk dinlesem mi? Yeni telkin ekleyip öyle mi dinlemeye devam etsem? Yanıtlaması zor sorular.
Teşekkürler yardımlarınız için, bir çok soruma cevap oldunuz.
Sevgiler |
Alıntı:
kediiicik Nickli Üyeden Alıntı
Bugün beklediğim gibi geçmedi. Pasif kaldım açıkcası. Moralim bozuk. Korkumu tetiklemek istemiyorum. O yüzden olumlamalarımı yapıp kendime biraz güven vermek istiyorum.
Değişimi görmek istiyorum |
21 gün olayını aklınızdan çıkarın ve ona şartlanmayınız... ona şartlanırsanız, ilerlemeniz gecikebilir... hemen etki edecek olsa bile, düşüncenizle öteleme yaptığınız için, zihniniz 21 günün dolmasını bekleyebilir.. kimden ve neden korkuyorsunuz bilmiyorum ama korkunun ecele faydası yok diye bir söz olduğu bilinir.. o yüzden, rahat olunuz..
örn: matematik dersinden korkulur mu? evet korkanlar olduğunu duydum.. matematiğin, neyinden korkuyorsun.. rakamlarından mı? üçgenin alanının hesaplanmasından mı? veya polinomdan mı? matematik, sadece bir ders.. başkası yapabiliyorsa, sizde yapabilirsiniz.. gibi... veya: karanlıktan korktuğunu söyleyen oluyor.. karanlığın neyinden korkuyorsun? sonuçta karanlık, cansız bir varlık.. gibi..
yani önce, olayın tanımını yapın.. sonra, tanımladığınız sorunu, daha çabuk çözebilirsiniz diye düşünüyorum..
siz, anladığım kadarıyla, sevgili değişmek nickli arkadaşın yazdıklarını okumamışsınız veya anlamamak için okumuş da olabilirsiniz veya yeni heyecanınız nedeniyle de satırları özümsememiş olabilirsiniz..)) v.d. ))
yardım konusuna gelince, bende fazla bilmiyorum ama birşeyler okumaya çalışıyorum ve öğrendiklerim kadar da burada, bir şeyler yazmaya çalışıyorum.. teşekkürleriniz için, bende tşkr. ederim..
kendinize iyi bakın.... / sevgiler.. / başarılar...