Cevap: Çekirdek inanç yaptırmak istiyorum Ben alfa dinleyen birisi olarak şunları söylemek isterimki hane bu sitede telkin sonuçları dalgalanma vb.. sinirlilik oluyor ya alfadada bir o kadar psikoloji dağılıyor kafa kalmıyor işlerden düşüyorsun nedeni ise kulaklıkla dinlemek zorundasın her gün dinliyiceksin telkin zaten yarım saat etki alabilmek için bir düzene göre gitmen gerekiyo aksatmaman 1 gün içerisinde dinlemen gerekiyor ve bazen o dinlenicek süreyi bulamıyorsun 1 gün aksatsan 21 güne tekrar başlıyorsun, Üstelik sitesindeki telkinlerin açıklamaları bizim atakan beyin açıklamaları ile aynı hatta bire bir para amaçlı kopyalandığını düşünüyorum tabi bunlar benim düşüncem aynı sistemi kendimde evde yapabiliyorum zaten müzik prodüktörlüğü yapıyorum alırım su sesini tren sesini her neyse alfa frekansı youtubeden indiririm telkincd sitesindeki olumlamaları ses kaydı yapar kısarım buyrun alfafrekanslı telkin :) Bunlar benim düşüncelerimdir sadece belirtmek istedim artık bende janer gibi mesafeliyim bu işlere. |