Merhaba günlüğüm...
Bu aralar halen susturulmayı hazmedemedik...Açıkçası çok zoruma gitti,ama ben halen yazıyorum...Yurtdışına hitap ediyoruzya neyse:)...Ama halen yazmaya devam ediyorum ve yazacağım...Nerde olursa olsun...Aynen resimdeki moddayım bu aralar...
Bunun yanında tahmin edersinizki güzel şeyler oluyor...Zat-ı Alim,bilirsinizki birinden hoşlanıyoya,onla gayetten iyiyiz...Her akşam bir sürü mesajlaşıyoruz...Pek bir mutlu oluyorum...Çoğu günlük saçma konular aslında...Müzikten bahsediyoruz,şu albümü indir,şunu dinliyorum bunu dinliyorum fln diye...Hayatımda kimse ile bu kadar müzik muhabbetleri yapmamıştım...
Bu güzel bişey,ondan yeni ve çok güzel gruplar fln öğreniyorum...
Bu arada şunu farkettim...Erkeklere yaptığı salakça bişey konusunda bile olsa öv,senden iyisi olmuyor,çok mutlu oluyolar...Ben genelde kimseyi övmezdim ama haleti ruhiyem değiştiği için farkında olmadan,teşekkür ediyorum,bunları diyorum ona...Nasıl mutlu sorma...Bana geçen ne zaman konuşsam senle yüzümde kocaman bir gülümseme ile karşılaşıyorum dedi...Çok şaşırdım...Düşünsene günlük,birisi senin yazdığın birşeyi okuyo yada sohbet ediyor ve mutlu oluyor...Bu çok enteresan bişey...Genelde çok olmayan bişeydi...Kim benle konuşsa içi kararırdı...Yada küfredip,laf çarpıp yada yada kaale almadığımda şu ana kadar kimsenin yüzünün güldüğünü sanmıyorum...Yok ya abartmıyım o kadarda canavar değildim...Hatta bazen çok komikte olabiliyorum...Ayrıca şirinim:) ehuheh:)
Birde farkettim benle konuşurken cümlelerini seçiyor sanki...Onun için bir kibarız bir kibarız sorma:),aslında bu iyi,böyle devam etsin...Ben böyle kibarlıktan kırılayım,o böyle kibarlıktan kırılsın nolacağız bilemiyorum...
Herkes hemen bişeyler yap et diyoda istemiyorum ya,biraz tadını çıkarayım olayın...Sonra bunu düşünürken düşünceler uçuşuyor beynime "delimisin kızım nolacağımız belli değil,sen böyle yaparsan bide belki bundan pişman olursun"lar beynime doluşuyo...
Ama şimdiye kadar hep oluruna bıraktım isteyerek yada istemeyerek,ve başarılı oldum...2 yıl önce deseler dergide yazılarını okuduğun,ne zaman kızılaya gitsen L.A Guns tişörtüyle gördüğün ve ne hoş kişi ya diye baktığın biriyle çok samimi konuşacaksın,imkan vermezdim...Ama olabiliyormuş meğersem...Ve ben hiçbirşey yapmadım...Tırnağımı bile kıpırdatmadım...O geldi bana...O konuşmak için uğraştı...Enteresan hakkat!
Şimdi bu çekim yasası değilde ne?