Alıntı:
blackwood Nickli Üyeden Alıntı
konuya nereden başlayacağımı bilemiyorum .. başlığa ne yazacağım bilemedim ayrıntı konu da :/ uzun zamandır kendimi yenileme peşindeyim .. bende yok yok . .asosyallik mi dersinizi kişilik bozukluğumu dersiniz çekingenlik mi dersiniz .. ne ararsanız var .. o kadar şey denedim kişisel gelişimle ilgili kitaplar okuyorum telkinler falan dinledim bir süre yine etkili olmadı .. eft de denedim o da etkili olmadı .. sosyalleşmek için her şeyi denedim . üniversite okudum bitirdim yine işe girdim yine olmadı .. bir türü kendimi açamadım .. hayatım da ne doğru düzgün insanlar var arkadaşlarım var ne de doğru düzgün bir aşka sevgiliye sahibim .. uzun yıllardı yalnızım .. artık umudumu kaybetmek üzereyim .. yalnızlık çok kötü bunu bir türlü aşamadım .. ne yaptıysam insanlara kendimi kabullendiremedim . herkes benden uzaklaşıyor bir süre sonra yeni bir ortama girsem yine yalnız kalıyorum bir süre sonra .. konuşmayı mı bilmiyorum yoksa gerçekten insanlar benden tiksiniyor mu emin değilim .. çoğu zaman r etmeyi bile düşündüm .. ama yapamadım .. artık ne yapacağım bilmiyorum .. taş çatlasa 2-3 tane arkadaşım var onlarla da ay da yıl da bir görüşüyorum .. kendime yetiyorum kimseye muhtaç değilim ama yine de hayat yalnız çekilmiyor .. artık kendimden bile emin değilim hayatımın son anlarını yaşıyor gibi hissediyorum kendimi :/ :( |
önce bi sakinleş dikkat ettim hep yakınıyorsun o saydığın şeyleri kendi üzerine çok güzel oturtmuşşsun başkalarından yardım bekliyorsun ama sana senden başkası yardım edemez ilk önce kendini sevmeyle başla bence ise sevgiyle kal...