Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2014, 02:18 PM   #8 (permalink)
blackwood

Tesekkür: 2
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
blackwood is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: artık ben bittim :/

cloud evet duymuştum bu nefes çalışmasını beynine format at gibi bazı kişisel gelişim kitapları var .. alıp okuyacağım onları da .. ama ne kadar etkili olur bilemiyorum .. internette çok kaynak bilgi var fakat kimilerin de işe yarıyor kimilerinde yaramıyor .. biraz daha araştıracağım bu nefes çalışmasını ..

Pelish evet bu tür negatif düşünceler sürekli aklımda .. belli bir süre de aklımdan çıksa da yine tekrardan geliyor aklıma .. bir türlü kurtulamıyorum .. zaten hep geçmişimi düşünüyorum nerede hata yaptım diye .. benim bu halde olmamın en büyük nedenlerinden biri de ailem .. yıllarca küçük bir şehir de yaşadık .. aile ortamından başka çevrem olmadı doğru düzgün .. eğer biraz daha ailemle yaşasaydım kafayı yerdim .. neyse ki üniversiteyi istanbul'da okudum da kurtuldum ailem den bir süreliğine de olsa kendime geldim .. ama üniversitenin ilk yılların da çok zorluklar yaşadım .. hiç arkadaşım olmadı neredeyse .. okul bitti mezun oldum yine arkadaşım yok hiç .. kendimde çok hata yaptım tabi önceleri .. çok yanlış kararlar verdim ama elimde olmayan bazı nedenler de vardı .. ben ne zaman kendimi düzeltmeye kalksam görünmez bir engel çıkıp sanki bütün yaptıklarımı geri alıyor gibi .. hopoono var bir de yapanlar etkili olduğunu söylüyor fakat artık bana somut bir şeyler lazım .. o kadar bıktım ki artık kendimle uğraşmaktan başka şeyleri denemek istemiyorum bile ..
blackwood isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla