27-10-2014, 01:39 PM
|
#2 (permalink)
|
Tesekkür: 2
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
| Cevap: benim rüyam Alıntı: cloud Nickli Üyeden Alıntı
hayat bir rüya diyorlar. hayat rüyaysa, bu rüyanıın başrol oyuncusu benim. o zaman neden bu şikayet. hepimizin bir sıkıntısı var. kimi toplum içinde konuşamıyor, düşüncelerini ifade edemiyor, kimi fazla ifade ediyor, kimi hayattan bıkmış, kimi alıngan, kimi kinci v.s. bunları dönüştürmeye çalışıyoruz. bunlar bizim gölge yanlarımız. negatif, olumsuz. gölge nasıl yok edilir? tabi ki ışığa yüzünü dönerek, gölgeyle savaşarak değil. özümüze dönebilsek, kalbimizdeki ışığı ortaya çıkarabilsek tüm olumsuzluklar dönüşecek ya da fazla önemsemeyeceğiz. mutlu olacağız. hoştur bana senden gelen ya gül yahut gonca diken diyebileceğiz.
insanlar hep arayışta , ben de tabi ki. bu rüya(hayat) benimse , çevremi neden buna karıştırıyorum. ben değişirsem rüyamdaki insanlar da değişir. geçmişte var olanların şu an olmadığı gibi, şu an var olan çevremde gelecekte olmayacak. olsa da ben takmayacağım.
bir arkadaşım olsun istiyorum. benim gibi kişisel gelişime açık, dürüst, kitap okuyan, okuduklarını paylaşan. birbirimize tavsiyelerde bulunabileceğimiz biri . benimle tanışmak isteyen bayan arkadaşlar(ben bayanım) bana özelden yazabilirler. tanışarak ,birbirimizi anlarsak, arkadaş olabiliriz. erkekler yazmasın lütfen . | Merhabalar ben yeni üyeyim.. bana yardımcı olabilir misiniz? |
| |