merhaba ben hayatım değişti sitesini bir sosyal paylaşım sitesinde gördüm ve okuduklarım ilgimi çekti bu sebeble üye olmaya karar verdim
ben 35 yasımda 1 kız çocuğu annesiyim nasipse inşallah 2 çocuğumada hamileyim ilkokul5. sınıf bittikten sonra çok ağlayıp yalvarmama rağmen okula gönderilmemiş 12 yaşında tekstil atölyelerinde çalışmak zorunda kalan biriyim
orta okul diplomamı 28 yaşımda aldım vel hasıl kelam lafı fazla uzatmayım hayatımın özeti 15 sene tekstilde 5 sene gelinlikçilerde çalışarak geçti 2 senede kendi mütevazi terzi dükkanımda geçti dükkanı kapattım 1 yıldır evdeyim çalışmıyorum
hayatıma giren insanlarla genel olarak aram iyidir ama ne yaparsam yapayım ne bekarlığımda kendi ailemden nede şimdi eşim ve eşlimin ailesi tarafından takdir görmeyen biriyim sürekli beni eleştirmek için bir şeyler bulan insanlar var hayatımda ve bu insanlar enerjimi tütekiyorlar sanki benim enerjimden besleniyorlar bu durumdan yani sırtımdaki bu kamburdan kurtulmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum bana ne tavsiye edersiniz