Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-11-2014, 02:57 PM   #8 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: kimse yok muu :)

Fobilerde bir de şu önemlidir. Farkındalık. Evet farkındalık önemlidir. Sen kediden korktuğunu düşünüyorsun ama oysa onun anlamından korkuyorsun. Onun neyinden korktuğunu bul. Sonra bunun hayatındaki karşılığına bak. Bu sana biranda çok uzun mesafeler aldıracaktır.
Mesela, benim örümcek fobim vardı demiştim. Örümceğin şeklinden de korkarım ama ona benzeyen onlarca hayvandan korkmuyorum. Demek ki korktuğum onun görüntüsü değil. Ne peki? Onun tuzak kurması, sinsiliği, ansızın tuzağına düşürmesi ve kurbanın kurtulamaması ve onu yavaş yavaş öldürmesi. Hayatta, engellenmekten nefret ederim mesela. İçi başka dışı başka insanlardan nefret ederim. Sinsi insanı gözünden tanırım. Peki bunlar ille de dışarıdan mı gelir? Hayır bu senin içinde taşıdığın, senin gelişimini engelleyen bir duygu bile olabilir. İşte tüm bunlar korkunu yenmen için birer adım sadece
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla