Alıntı:
karmam Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar merhaba, suçluluk ve ego telkinlerini dinlemeye dün başladım. Su an da dinliyorum:) cumartesi gördüğüm rüya tam bi kabus. Birkaç adam beni kavalıyor ve beni öldürmeye çalışıyorlar.Ama ben hep kaçıyorum ve asla yakalayamıyorlar beni. Dun gece gördüğüm ruya da korku filmlerini aratmayacak cinstendi sahiden. İri yarı, kapşonlu, orta yaslarda bi adam var, onun ayak izlerini yerde görüyorum. Ama ben yere bi şeyler surunce ayak ızlerı ortaya çıkıyor ve ınsanustu bı ayak ızı o derece. Ve yanımda hem kız hem de erkekten oluşan bi gurubun içindeyim. Ruyanın hepsini yazmadım ama kısacası hep beni bir ya da bırkaç adam hep kovalar ve ben de deli gibi kaçarım. Ara ara bazen de sık sık ust uste gördüğüm ruyalar hep böyle ozellıkle son zamanlarda. Ama ben telkinleri dun dınlemeye başladım. Ve gene bu tarz ruyalar gördum. Bunun sebebı ne olabilir? |
Bu rehber bir rüya olmalı. Hep aynı rüyaları görüyorsan, muhtemelen yapman gereken ama senin yapmaktan kaçındığın bir şey var. Bir korku bu, ölürcesine korktuğun bir şey ama ruhun o şeyi yapman konusunda sana baskı yapıyor. Bazen yaklaşıyorsun, hatta karar veriyorsun, fakat sonra vazgeçiyorsun. O kızlı erkekli gurup tanıdığın birileriyse sana yol gösterici olabilir. Kimler yani onlar, ismini bildiğin birileri var mı? Eğer bir kelime, bir sembol, bir isim hatırlayabilirsen bu sana yorum konusunda yardım eder. Korkularınla yüzleşmeli ve hayatına devam etmelisin. Eğer hayallerinin peşinden gidersen yardım alacağını gösteriyor rüyan.
Sevgimle