Merhabalar. Sitede önerilen 2 telkini 2 hafta dinledikten sonra telkin satın almayı düşünüyorum. Bu konuyla alakalı olarak "telkincd.com" da bir yardım talebi oluşturdum. Bunun haricinde forumun da bir görüşünü almak istedim. Yardım talebine yazdığım şeyin aynısını buraya da yazıyorum :)
Alıntı:
Merhabalar. Ben internet siteniz üzerinden telkin almak istiyorum. Fakat hangi telkini almam gerektiği konusunda kararsızım. "www.telkinmp3.com" üzerinden "hayatimdegisti.com" sitesinde önerildiği gibi Ego güçlendirici ve Suçluluk duyguları telkinlerini indirdim. Bunları yaklaşık 2 hafta boyunca günde en az 12 saat dinleyeceğim. Bunlardan sonra ihtiyacım için hangi cd yi almamı önerirsiniz?
İhtiyaçlarım;
DGS sınavına hazırlanacağım için düzenli olarak ders çalışmam gerekiyor. Özellikle de matematik. Bunun haricinde de kişisel hayatım için biraz da disipline ihtiyacım var.
Ben bu ihtiyaçlarım için "Matematik Becerisi!" isimli telkini kendime uygun gördüm. İçeriğinde matematik hakkında "istekli" olacağım söyleniyor. Bu benim için çok önemli. "Ders çalışmak için istekli olmam gerekiyor." Ayrıca Yabancı Dil(İngilizce) kursuna gittiğim için ingilizce konusunda da biraz yardıma ihtiyacım var. Matematik becerisi telkininde de "Daha uzun süreler, dikkatiniz dağılmadan İngilizce çalışmanız için disiplin seviyenizi geliştirir." böyle bir şey yer alıyor.
Ayrıca bir de matematik becerisi telkinin etkilerinde ;
"Ertelemeyi sonlandırır – İşleri sonraya bırakmaya ve çalışmayı son dakikaya bırakmaya son verirsiniz. " gibi bir madde de var. Bu da benim için disiplin sağlar diye düşündüm.
Durumumu sizlere anlattım, bana bu konulara uygun bir telkin önerebilirmisiniz? Matematik Becerisi yerine Ders Çalışmak isimli telkini alsam da matematik için yararı olur mu?
|
Evet sizce hangi telkini satın almalıyım?