Alıntı:
karmam Nickli Üyeden Alıntı
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Işıklı Yol tavsiyen için ayrıca sağ ol. O kitabı da en kısa zamanda edineceğim insallah. Rüyalarımın dilini çözmek için uğraşıyorum. O isimleri bilemiyorum; tanımadığım insanlardı onlar. Sadece ne alaka ise Emre ALTUĞ vardı ve o da bana kızmıştı ruyada sanırım. Gerçekten rüyalarım beni uyandıktan sonra da korkutuyor ve kısa sure sonra şukurler olsun, ruya diyorum. Ama psikolojik olarak etkiliyorlar bu doğru. Sevgiler |
Emre Altuğun senin için anlamı ne? Birde ayrıntı o da sana kızıyor. Emre Altuğ anahtar burada.
Birde şunu yapabiliriz. Kodlayabiliriz ismi. Şöyle ki
E
M
R
E
A
L
T
U
Ğ
Mesela ben kendi ismimi kodlayayım örnek olarak.
I ışık, ş şans, ı ıtır, k kalite anlamı toparlıyorum. Işık, benim için bilgi demektir. öğrenmek ve paylaşmak benim için tutku demektir. Şans bunları elde edebilme imkanlarımdır ve paylaşma olanakları. Itır, koku güzel koku ben bilgiyi edinirim ve onu insanlarla paylaşma şansı yakalarım. Adeta etrafa güzel koku yayan bir bitki gibi. Kalite, her zaman kaliteden yana olurum. kaliteli ve belli bir çizgi içerisinde. Sende bu örnekte olduğu gibi Emre Altuğ'u kendince çöz ve o kişinin senin için anlamı da sana yol gösterir. Sana kızgın olması konusunu sonra çözümleriz. Sevgimle