Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2014, 10:15 AM   #19 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: kimse yok muu :)

Hoş geldin. Müzikle değişim aslında telkinle değişim gayet mümkün çok iyi sonuçlar elde etmiş kişiler de var gala gelişim yolunda olanlar da maalesef vazgeçenler de. Sen hangisi olmak istediğine karar ver. Öğrenmeye ve deneyimlemeye açık ol. Her şey daha da iyiye gidecek üyelerin değişim günlükleri sana ışık olabilir. Telkinden başka yollar da öğrenebilirsin korkun için. Düşünceni çok beğendim. Şu açıdan bak sen onlara eziyet etmedin sevgiyle yaklaşabilirsen emin ol onlar da hisseder. Ben de köpeklerden ürküyordum. Yanlarından geçerken seni seviyorum teşekkür ederim iyi ki varsın gibi hopo cümleleri kullanarak bu korkumu rahatlattım şimdi yakınından geçebiliyorum hatta evcil olanları sevebiliyorum.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla