Alıntı:
oznr00 Nickli Üyeden Alıntı
Yorumun için teşekkürler :) Telkinleri dinliyorum(kendine güven ve ego-güven güçlendirici).Bunun yanında dediklerinide yapmaya çalışacağım.Ben arkadaşımı seviyorum.Ancak ona fazla bağımlı olduğumu düşünüyorum.Birde arkadaşım çok sevilen biridir.Benimde insanlar tarafından sevilmem için ona benzemem gerektiğini düşünüyordum.Evet bu çok yanlış bir düşünce.Bunu farkettim.Artık her insanın farklı karaktere sahip olduğunu ve ona benzemeden kendi davranışlarımla insanlara kendimi sevdirebileceğimi düşünüyorum. |
Evet, bu doğru. Kimse bir başkasına benzemek durumunda değildir. Onun gibi olmaya çalışmak yerine güzel davranışlarını kendine örnek alabilirsin. Onun gibi olmaya çalışmak demek, onu üstün kendini eksik görmek demek. Bu insanı strese sokan ve umutsuzluğa düşüren bir bakış açısı. İnsanlara kendini sevdirmeye çalışmazsınız arkadaşlarım, siz kendinizi besleyin her manada o zaman hem sevilen aranılan ve kendi içinde huzurlu ve mutlu biri olursunuz. Kolay gelsin fakat duayı unutma, dua en önemli yardımcıdır insan için hayatta. Birde ya vedud ismi şerifini zikredebilirsin. Faydasını görürsün. sevgimle