öncelikle herkese hayırlı geceler, o kadar karmaşık bir ailem varki nasıl yaşıyacağımı bilemiyorum. Öncelikle kendimi tanıtayım, 17 yaşında ailesinin yediği haltlar yüzünden sinirsel rahatsızlıkları olan, çeşitli nedenlerden dolayı akşam lisesinde 10. sınıf okuyan bir insanoğluyum, insanlarsa tabii
Herneyse, benim babam (40) gayet dürüst insanlara yardım eden maddi durumu çok çok iyi olan bir insandı, annem (37) ev hanımıydı, çalışmak istiyordu fakat rahatsızlıklarından dolayı çalışamıyordu.,, Beni, kardeşimi ve annemi canından çok seven adam(!), birdenbire eve gelmemeye, ilgilenmemeye başladı. Bilgisayar kullanmayı bilmeyen adam sabahtan akşama kapı kilitli msn vsvs kullanmaya başladı, annem biyandan ağlıyor vsvs. ben daha 8 yaşındayken oluyor bunlar, şuan olaydı iyidi.
Birgün okulda koşuştururken merdivenlerden yuvarlandığım için hastaneye kaldırıldım, babam başımdan ayrılmıyor annemi yollamaya çalışıyor falan, ben annem kalsın istedim ama ne yaptı etti yolladı annemi, gece 12-1 e kadar bekledikten sonra oda gitti, bi hemşire vardı orada, adı Hülya, benimle aşırı ilgileniyor falan, bende "babam para vermiştir o yüzden böyledir" diyip geçtim.. ertesi gün yani sabah uyurken babamın hemşireyle haşır neşir olduğunu farkettim, yaşım küçük ama bursa çocuğuz evelallah biliyoruz az buçuk herşeyi. babam gördüğümü farkedince çekildi kenara vsvsvs hastaneden cıktım sünnet vsvsvsvsvs babam annemden ayrılmak istedi, annem, kardeşim ağladı ama ben ağlamadım, ağlıyamadım. Herneyse, ayrıldılar kısa bir süre sonra babam o hastanedeki hemşireyle evlendi, uzunca tartışmalar yaşandı bi zaman babamla yaşadım hastanedeki hemşire yani babamın eşiyle tartışmalar olunca annemle yaşadım, annemle yaşarken babamda "hazır ev boş bi çocuk yapayım bari" düşüncesiyle bi cocuk (3) yaptı, şuandada annemle yaşıyorum, babamın yüzünü bile görmek istemiyorum, ama gördüğümdede sarılırken öldürmek istiyorum. Babamın bana verdiği harçlığa, kıyafet harçlarıma, telefon faturama karışan, bi insanla ister istemez iç içe yaşıyorum, ölmek istemiyorum. Bu dünyada bana gerçekten değer veren 3 insan var, Annem kardeşim ve 4 senedir bir kere bile tartışmadığım hergün saatlerce görüştüğüm sevgilim.
size kısa kısa 9 yılımı anlattım, bana yardımlarınızı bekliyorum,