Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2014, 02:02 AM   #40 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: CD Günlüğüm

Alıntı:
Dusunsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yazılıların başlamasıyla ders çalışma telkinine tekrar başladım üstelik yanında konsantrasyon telkinide dinliyorum şöyle bir sorun var ders çalışma düzenim yok eve gelip o gün işlediğim konuları tekrar edicek bi motivasyonum yok sadece üniversite hayalleri kurup sınava yakın çalışıyorum bunları içten yazıyorum sorum şu ders çalışma telkini ders çalışma alışkanlığı olmayan birinde etki edebilirmi ? geniş bir cevap ferahlatıcı olabilir veya tavsiye vermek isteyen çok teşekkürler
Kaçıncı sınıftasın? Aslında canım benim tek başına çalışman kolay olmaz. Mümkünse, kendine ders çalışmayı seven ve gerçekten üniversite hayali olan arkadaşlar edinebilirsen birlikte daha verimli çalışabilirsiniz. Ben iki oğlumda da bunu gördüm, ikisi de grupla beraber çalıştılar. Böyle çok daha verimli oluyor. sevgimle
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla