Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2014, 07:20 AM   #7 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Subliminal (Bilinçaltı) mesaj - Gerçek mi kurgu mu?

Videoyu izledim ve kabul ediyorum oldukça kafa karıştırıcı. Çünkü şu var ki elimizde somut bir delil yok. Elle tutulur bir şey yok. Yani elimizde sadece bir inanç var. Ben olaya hep şöyle baktım. Kaybedeceğim şey sadece para ama kazanacağım şey bir hayat. Ve bu yönde hareket ettim. Daha düne kadar örümceğin resminden bile korkan ben, artık gördüğümde sadece hafif irkiliyorum yada hiç etkilenmiyorum. Bunu neyle başardım gerçekten bilmiyorum. Şu var ki yıllardır yazıyorum. Yazmak insanın kendini tanıması ve farkındalığının artması bakımından oldukça faydalı bir yöntem. yine söylüyorum. Bu sadece bir inanç ve ne ile bunu elde edersek edelim. Buna ihtiyacımız var. Belki de bir yalanın arkasından gidiyoruzdur. Bence yine de denemeye değer. Sonuçta kaybedeceğimiz çok bir şey yok.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla