Konu: meraba
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2014, 11:17 PM   #3 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: meraba

Öncelikle mutluluğu şartlara bağlamamalıyız. O kadar uzun zaman mutsuzluğu bir kişilik haline getirmiş birinin hemen toparlanıp yeniden başlaması kolay değil elbette. Ben bu yola 2007 yılında çıktım ve tam 7 yıl araştırdım, çalıştım, uğraştım. Ama söz verdim kendime, hayatımı geri alacağım diye. Başardım mı? Kısmen ama bana kalsa çok daha iyi yerlerde olabilirim. Öyleyse bu konuda gayret etmeye devam etmeliyim. Öncelikle ben bir borderline hastasıyım. Bu bela bir hastalıktır. Taa oradan başlayıp, bu günlere geldim. Psikoterapi, EFT, kuantum, telkinler, rüyalar, zikirler ve daha pek çok yöntem denedim, yaptım. Şimdi mi eh işte!
Hayat bir yolculuktur arkadaşım ve son nefese kadar değeri ve kıymetinin bilinmesi gereken bir armağandır. Onu mutsuzluklarla harcamak yerine ne yapabilirime bakın. Burada çok güzel başlıklar var. Mesela Cansuyu, Bird of Paradise, çekirdek inanç tespiti, Işık'ca başlığındaki yazılarımda da bir yılın özetini bulabilirsin. Emek vermelisin. Vazgeçmemelisin. Ve pes etmemelisin. Hı birde romantik komedi, motivasyon filmleri öneririm. Hatta bir ay kadar devamlı bu filmleri izle. Onlarda bilinçaltına güzel mesajlar gönderirler. Umudunu kaybetme mesela, yada benim dünyam beren saat, uğur yücel. Mükemmel filmler bunlar. Kolaylıklar dilerim sevgimle
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla