Alıntı:
kediiicik Nickli Üyeden Alıntı
İsteyince her şeyi başarabileceğimi kendi gözlerimle gördüm. Pes etmeden çabaladım, vazgeçmedim inandım. Belki yardımlar aldım çevremden,belki arkadaşımın vazgeçmemesinden kaynaklıdır,ama bir insanın isteyince onu elde edebildiğini gördüm.
Bu bana cesaret verdi,bu beni kamçıladı. Ne kadar düşersem düşeyim, her zaman ayağa kalkmalıyım ve çabalamalıyım. Eğer isteğimi gerçekten içten dilediysem ve yeterince uğraştıysam onu almak için, o benimdir. Eninde sonunda benim olur.
Ne kadar umutsuz hissedersem hissedeyim, asla vazgeçmeyeceğim değişimden, umutsuzluklar daha fazla çabalamama sürüklücek beni.
Ben değişimi alacağım. Ben mutlu olacağım. Çünkü ben bunu istiyorum |
Malıyım yanlış bir cümle. İstiyorum da değil. karar ver ve yap. Ufak adımlarla başla. Her başarını fark et ve ödüllendir kendini. Bir çiçekle, bazen bir aferinle merak etme arkası gelecek. Sen sadece azimle ve inançla yürü. Mutlaka kazanacaksın. Kayıplarını gözünde büyütme, onlardan ders al. Hatasız değiliz. Hata yapma hakkını elinden alma ve sev kendini hatalarınla günahlarınla sev. Barış içindeki senle ve yürü kendi hayat yolunda. Başarmak değildir amaç. Amaç çalışmak ve çabalamaktır. Sonuçla ilgilenme, amacın elinden gelenin en iyisini yapmak olsun. gerisin boş ver. Hayatın verdikleriyle yetinmeyi öğrenirsen her zaman mutlu olursun. Sevgimle IŞIK* Ablan