Hayatta imtihan hiç bitmiyormus,hatta hayatın kendisi başlı başına bir imtihandan ibaretmis.Yaşadığım onca şeyden sonra nihayet bu karara vardım.Tabi bu imtihanlarin kimisini başarıyla geçtim kimisinden de kaldım.Kimi zaman hayata kustum kimi zaman kendi kendime güç verdim.Ayakta durmak için kendi içinde güç ve inanc yok ise eğer hiç kimsenin size faydası olmuyor.Ne söylerlerse söylesinler ne şekilde akıl verirlerse versinler kâr etmiyor.Tüm bunları bilmeme rağmen Mart ayında yaşadığım bir olayla hayatım alt üst oldu ve ben dibe vurdum.Kendimi kaybetme noktasına gelmiştim ki bir arkadaşım bana duaların gücünü hatırlattı.O nu dinledim,iyi ki dinlemişim Allahım bana bir güç verdi bir nebze de olsa kendimi toparladim ve hayatımın en büyük kararını verdim...yaşadığım şehri değiştirdim,öyle zor oldu ki kelimelerle ifade edemem.Cok büyük maddi sıkıntılar yaşadım,tam da bu dönemde arayış içindeyken bu siteyi buldum.Aslında düşünüyorum da bu tesadüfi olmadı Rabbim karşıma çıkardı.Çünkü ondan sonra yıllardır benim unuttuğum ama beni hiç unutmayan hiç yalnız bırakmayan Rabbime yeniden yöneldim.Sitedeki telkinleri indirdim düzenli olarak dinliyorum önceleri bütün olanların benim hatalarimdan kaynaklandığını düşünüyordum kendime güvenim tamamen kaybolmuştu.Telkinlerin ve Allahimin yardimiyla şimdi bambaşka bir insanım kendine güvenen gelecekten bkorkmayan ...iyi bir işi olan ben...başta ne demiştim hayatta imtihan hiç bitmezmis şimdi yeni ve zorlu bir sınavdan geciyorum yine.Yıllarca emek verdiğim beni çok sevdiğini söyleyen insanlar arkamdan dolaplar çeviriyorlar ve ben onları Allaha havale ediyorum.Içim acıyor Allahtan sabır diliyorum ve hepinizin dualarını bekliyorum.Bunun da üstesinden geleceğimi biliyorum iyiki bu siteyi bulmusum iyi ki Varsınız Allah hepinizden razı olsun...