Ynt: Huzur Arıyordum!! Merhaba arkadaşlar...
Hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederim.. İyi ki varsınız.. iyi ki bu siteyi bulmuşum.. Allah hepinizden razı olsun... Her birinizin mesajını "dikkatle" okuyorum....
Sevgili asisler.. Söylediklerinizde çok haklısınız... Önemli olan yaşadığımız iyi ya da kötü her neyse.. almamız gereken dersi alıp yaşananları geride bırakmak...ileriye umutla, daha sağlam bakabilmek... Bunu başaracağım Allah'ın izni ile ve elbette sizlerin desteğiyle... Çok teşekkürler...
Sevgili 25emel, hoşbuldum, çok teşekkür ederim.. Bu arada ben de kolay kolay düşüncelerimi dışarıya yansıtan biri değildim... Ancak bir kaç gündür yazma isteğim çoğaldı... Ben de şaşırıyorum bu duruma...Bakalım gelecek neler getirecek..
Sevgili tresor teşekkürler, Bu süreçte bütün yaşadıklarımı, küçük ayrıntılarına kadar paylaşacağım..:)
Sevgili gulenyuzum, sizede teşekkür ederim :)
Sevgili deria, çok haklısınız..bir güç beni buraya itti... çünkü isteğim o kadar yoğunlaşmıştı ki.. artık kesinlikle birşeyler değişmeli! diyordum.. bir süredir bu yönde çabalarımda mevcuttu.. gerisi çorap söküğü gibi gelmeye başladı...bakalım daha neler olacak :)))
Sevgili lerzan... yazarken acaba dedim...ama bir güç gönder butonuna basmamı emretti sanki.. çoğu zaman yaşadıklarımın, yaptıklarımın, düşündüklerimin çok gereksiz olduğu kanısına varıyorum..bu da olumsuz düşüncenin bilinç altıma yerleşmiş olmasından kaynaklanıyor sanırım... Ve kendime güvensizliğimden... Bunu ben hep düşünürüm..yanlış mı yapıyorum... yapmasammı...yapsammı...hangisi doğru.. karşımdakini sıkıyor muyum...vs.vs.Her zaman bunu düşünürdüm...(-düm) diyorum artık bunu atmak istiyorum... rahatlamak istiyorum.. Yalnız olmadığımı hissettirdiğiniz için sağolun....
Artık umutluyum umutlu :) Hayatımın iplerini elime almaya başladım... ufak değişimler ama benim için mucizevi şeyler...sadece bu kadarı için bile değer...ama yook ben bu kadarla kalmayacağım... :) parça için ayrıca teşekkürler...
Sevgili burcu .. haklısınız asisler arkadaşımız gibi her birinizin yazdıklarından çok faydalanıyorum...
Kucak dolusu Sevgiler her birinize.....
__________________ Zirvesine Göz Diktiğim Dağlara Bak...Ayağıma Takılan Çalılara Bak!!! |