uzunca bir aradan sonra yeniden bir şeyler yazma hevesi geldi içime. ara ara defter yaprakları koparıp bir iki cümle yazıp çantamam atıyorum. eskiye nazaran çok daha iyiyim. kendimi aşmaya çalışıyorum. içimde büyük bir umut ve huzur var. rahatım, isteklerimin kabul olduğunu hissediyorum adeta ve sadece doğru zamanda tamamen bana ait olacaklarını. çünkü ben uzunca bir süredir mutluluğu seçtim. mutluyum, sahip olduğum maddi ve manevi herşeyden ötürü mutluyum.hayatımı seviyorum ve eşsiz bir hayata sahip olduğumun farkına vardım. gerçekten ben mutlu oldukça çevremdeki mutluluk yansımalarını görebiliyorum. sevgiyle çözülemeyecek hiç bir şey yok sadece sevmeyi bilmek gerek. ben kendimi seviyorum, kendime değer veriyorum. eskiden kendime acımayı seçtiğim içinmiş tüm kederim,isyanım ama ben artık çok değiştim. varlığımda sahip olduğum tüm yeteneklerimi beni mutlu eden,daima mutlu kılan olaylar için kullanmayı seçiyorum. umut doluyum, beni mutlu eden her isteğimin kabul olduğunu hissediyorum şuandabana doğru geliyorlar ondan sanırım içimde huzurlu bir rahatlık var.herşey için şükürler olsun,benim olan ve mutluluğum için dilediğim herşeyin benim olacağı için şükürler olsun.