Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-01-2015, 02:05 PM   #74 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır

Merhaba dışa dönüklük telkini en çok oy almış görünüyor işte link toplam 3 farklı versiyondan oluşmaktadır.Doga klasik ve new age..
Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. 2015 de daha aktif daha da keyifli paylaşımlar ile dolu bir forum dileği ile...

http://www.hayatimdegisti.com/Hediye2015.rar

İçe dönük müsünüz?
Genelde sıkılgan ve içe kapanık mısınız?
Genellikle kendi düşüncelerinize saplanıp kalıyor ve onları başkalarıyla paylaşmıyor musunuz?
Kendinizi yalnızken daha rahat, grup içinde beceriksiz mi hissediyorsunuz?
Yeni insanlarla sosyalleşmek için resmen savaş mı veriyorsunuz?
Kendinizi yukardaki durumlardan biriyle özdeşleştiriyorsanız, ve düşündüklerinizi dile getirmek yerine içinizde tutuyorsanız, insanlarla sosyalleşmekten hoşlanmıyorsanız, o zaman içe dönük bir kişiliğe sahipsiniz demektir. Yine de bu değişebilir, bu kişilik tipi kırılmaz bir kaya gibi değildir.

Örneğin, bazen birinin yaşamında öyle bir olay olur ki, onu içe dönüklükten dışa dönük kişiliğe çevirir, zor durumda kalmak veya topluluk önünde konuşmak zorunda kalmak gibi. Böyle bir durumda kişi bunu yapabildiğinin farkına varır ve bu ona kendine güven verir, kişiliğini değiştirir. Bazen sadece büyümek, okuldan ayrılmak ve daha çok sorumluluk almak ta dışa dönük kişiliği getirebilir.

İnsanları değiştiren fiziksel bir olay değildir, onlarda bu farklılığı yaratan zihinlerinin içindedir. Bu durumlar kişinin zihin işleyişinde değişiklik başlatır. Kendine inanış tarzında, kişiliğinde, düşünce ve yeteneklerinde değişim olur.

Bizim subliminal mesajlarımız aynı bunun gibi çalışır, zihninizi değişmesi, kendinize inancın gelişmesi ve dışa dönük kişiliğinizin oluşması için etkiler. Bu mesajlar size şunları kazandıracak:

Zihninizde ne varsa endişeye düşmeden söylersiniz.
Düşünce ve duygularınızda daha açık olursunuz.
Daha sosyal olursunuz ve yeni gruplara doğallıkla adapte olursunuz.
Dikkatler üzerinizdeyken rahat hissedersiniz.
Daha dışa dönük ve maceracı olursunuz.
Hızlı ve kolayca arkadaş edinirsiniz.
Fikirlerinizi başkalarıyla paylaşırken ve tartışırken rahat hissedersiniz.
Dışa dönük olmak ve kişiliğinizi derinden değiştirmek istiyorsanuz subliminal mp3’ümüz size yardımcı olacaktır. İçsel inancınızı kendinize inancınızı ve başkalarıyla paylaştığınız dışa dönük kişilik özelliklerinizi yavaş yavaş değiştirecektir.

.

Bu subliminal kayıttaki telkin cümlelerinin sadece bir kısmı bilgi amaçlı verilmiştir

Ben dışa dönüğüm.(sosyalim)
Ben doğuştan dışa dönüğüm(sosyalim)
Dışa dönükbir kişiliğim var.
Ben girginim.
Aklımdakini söylüyorum.
Asla kendimi tutmuyorum.
Düşünce ve duygularımda açığım.
Duygularım hakkında konuşurum.
Her zaman fikirlerimi söylerim.
Görüşlerim değerlidir.
İnsanların ilgisinden hoşlanıyorum.
İnsanların yanında kendimi rahat hissediyorum.
Diğer insanların ilgisini çekiyorum.
İnsanlar benim hakkımda bir şeyler duymakla ilgileniyorlar.
Diğer insanlarla olmaktan keyif alıyorum.
Bir grup insan içindeyken rahat hissediyorum.
Ben çok sosyalim.
Yeni sosyal durumlara kolayca adapte oluyorum.
Yeni insanlarla buluşmaktan hoşlanıyorum.
Çabucak arkadaş ediniyorum.
Kolayca yeni arkadaşlar ediniyorum.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline