Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2015, 01:38 PM   #243 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Hedeflerimi belirlemeden önce gerçekten ne istediğimi belirliyorum ve net olarak bu hedeflerime ulaştığımda neler olacağını, nasıl hissedeceğimi tanımlıyorum. Ve karşıma gelen fırsatları eylem insanı olarak en kısa zamanda gerçekleştirmeye çalışıyorum. Haliyle ertelemek hayatımdaki hedefleri geciktirecek bunun farkındayım. Eskiden benim içi,n bir sorundu belki ertelemek. 2012 benim yükseliş devrimin başlangıcı sanki resmen o zamandan beri öyle hızlı yaşadım ki her yıl 5 yıl değerinde sanki. Ektiğim tohumların hasadını yaptım. Şimdi de çark tıkır tıkır çalışıyor ve ben öğrenmeye, gelişmeye devam ediyorum. İstedikleri bir şekilde elde ediyorum. Nereye nasıl gideceğini biliyorsan erteleme söz konusu olmuyor. Korku ve endişelerimin üzerine gidiyorum. Öğrenmeye ve deneyimlemeye açığım o halde şimdi en iyi zamandır deneyimlemek için. Anımı mahvetmeye değil güzelleştirmeye çalışıyorum. Herkese ışık dolu bir yıl diliyorum. Hoş gelmiş 2015. :)

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla