Konu: sosyal fobi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2015, 09:10 AM   #7 (permalink)
serpilelif
Üsteğmen

serpilelif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpilelif is on a distinguished road
Standart Cevap: sosyal fobi

ben 2-3 hafta suçluluk ve ego güçlendirici dinledikten sonra çekirdek inanç çalışması yaptırdım. ego ve suçluluktan sonra bile değişimi bariz hissettim ama tamamen kurtuldum diyemem ama en önemli değişimim öfkemin azalması oldu. Aslında ben Mehtap hanımında dediği gibi sosyal fobi hastası zannederken Abdullah beyle yaptığımız çekirdek inanç çalışmasında aslında mükkemmelliyetçi olduğum anlaşıldı. Bu nedenle telkinlerden sonra gerginliğim azaldı, olaylara ve insanlara daha pozitif yaklaşmaya başladım, çok çok daha mutluyum ve hayattan keyif alıyorum, ve kesinlikle sosyal ortamlarda çok daha rahatım. Aslında evet biz sosyal fobi hastası olabiliriz ama, sosyal fobi olmamıza sebep olan nedenleri araştırmamız gerekir bence. ben mükemmelliyetçi olduğum için sosyal fobi olmuşum örneğin. O nedenle mümkünse eğer çekirdek inanç çalışması yaptırmanı tavsiye ederim.
serpilelif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla