Merhabalar forumunuza yeni üye oldum.Çoğu zamandır okuyordum bilinçatını güçlerini Allah'ın bize verdiği bu nimeti çekim yasasını falan biliyorum.Sorunum şu abilerim ablalarım:
Benim yaş 15.Boyum 173.Önceden takıntı yapmazken bu bende takıntı haline geldi ve boyumu uzatmaya karar verdim.Hedefim 180.Belki zaten senin boyun uzar falan diyeceksiniz ama sakallar çıkınca uzamıyormuş insan diye duydum ve sakallar çıktıktan sonra gerçekten fazla uzamadım.Spor yapıyorum.Dengeli de besleniyorum.Ama imgeleme yapmam gerektiğini düşündüm bu sakal mevzusu yüzünden.Her şey tamam günde 2 defa imgeleme yapıyorum(gece yatmadan hemen önce gevşeyip ve günün herhangi bir zamanında gevşeyip) tek sorun yeterince emin olamıyorum.Hani kendime bir süre verdim evet o aylarda ben istediğim boya ulaşacağım diye.Ama buna kesin diyemiyorum.Gönül rahatlığı ile tamam diyemiyorum.Aklımda hep bir tereddüt kalıyor.Acaba diyorum.Doğru mudur diyorum.İnancımı bir şey engelliyor ama ne olduğunu bulamıyorum.Bunun bir sakıncası var mıdır?Böyle olmasına rağmen imgeleme yapmaya devam etsem?Eğer sakıncası varsa nasıl %100 inanabilirim?
Teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için.