Ynt: sigarasız günler iyi akşamlar herkese
ben sigarayı bırakalı 2 sene oluyor neredeyse.hiç içmemiş gibi hissediyorum. hatta rahatsız oluyorum sigaralı bi ortamda.
yani bırakın özlemeyi iğreniyorum sanırım. benim aslında herhangi bi yöntemim olmadı.2.denememde oldu.ilk denemede 8 ay bi bırakma oldu aslında ayda 1 tane filan içiyodum ona bırakma denemez.denemeydi diyelim.2.sinde hiç zorlanmadım. içme isteginin 1,2 dk sonra geçecegini varsayarak her seferinde böyle düşünüp atlattım 5 günü sonrası hiç zor olmadı.genelde 2.deneme başarılı oluyomuş deneyimli olunduğu için heralde.bol bol su içiyodum.bırakanlara tavsiyem spor yapsınlar hem 1 kaç kilo alsanız bile kasa çevirebilirsiniz.evet sigara metabolizmayı hızlandırıyo ama sadece o sırada sonra evet bi düşüş yaşayabilir metabolizmanız ama geçici çünkü sonra normale dönüyor sporda katkıda bulunuyo tabi.bu arada ben sıska gibiydim o dönem ama sonra kilo aldım 4 ,5 kilo ama şimdi düzenli spor yapıyorum kasa çevrildi o kilolar yani bilmiyorum çok sağlıklı hissediyorum.
umarım bırakmak isteyenlere az da olsa ilham kaynağı olabilmişimdir. sevgileer |