Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2015, 11:05 PM   #18 (permalink)
mehtap1606
Yüzbaşı

mehtap1606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,425
496 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mehtap1606 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kim neydi ne oldu ?

ben telkinlerle 2010 senesinde tanışmıştım. o zamanlar çalışıyordum ve iş yerinde günzüleri akşamda evde uyurken dinliyordum. ego-kendine gvn ve kilo verme dinledim 1-2 ay sanırım tam hatırlamıyorum. sonrasında hiç dinlemedim fakat değişimler başlamıştı.15 kilo verdim , tam da telkinde dendiği gibi her ay 2 kilo vererek. hayatı çok sevmeye başladım ki normalde depresif birisiydim.sanki tırtıldım; sürünüp gözlerim topraga bakarken, kelebek oldum ve gökyüzüne ve tüm güzelliklere bakmaya başladım. ruheşimi buldum ve evlendim 2012 senesinde.telkinler etkisini sanırım yitiriyordu ve ben tekrar depresif oldum ve kilo almaya başladım.sonra 2013 senesinde çekirdek inanç yaptırdım ve dinledikten 2 ay sonra hamile kaldım.15 ay telkin dinleyemedim.şimdi bebeğimi hem büyütüyorum hem de tekrar dinlemeye başladım ve kanatlarım büyümeye renklerim açmaya başladı :)