Aaaa aklıma gelmişken, yeni yıl listesi hazırlamıştım. Yeni yıldan isteklerim diye. Ben hiç hayvan sahibi olmadım. Bir hayvan beslemek istiyordum. Çünkü hayvanları çok seviyorum ama bir türlü kısmet olmadı beslemek. Neyse işte dileğimin biri hayvan beslemekti,yıl sonuna kadar gerçekleştirmek istiyordum bunu. Kuzenim haberdardı bu listeden. 15 tatilde üniversiten dönünce beraber hazırlamıştık hatta. Doğum günümde çok tatliş, küçücük, yavru bir japon balığı almış hediye olarak. Öyle mutlu oldum ki. O benim ilk hayvanım. Deli gibi araştırmalara girdim balıklar hakkında. ee napayım daha önce bir balığım dahi olmamış kara cahilim bu konularda. Fanusta getirmişti kuzenim balığımı bana. Öğrendim ki, aslında fanus onlar için o kadar zararlıymış ki. Annemlere de abartarak anlattım zararlarını, gerçi abartılacak kadar vardı yani. Sonra bir de akvaryumların güzelliklerinden bahsettim. Allah'ım şu ikna gücüm yok mu, bir şey istedim mi başlarının etlerini yerim ama istediğimi de alırım :) Onlar da akvaryum almaya söz verdiler
Ama o kadar mutlu oldum ki musmutluydum o gün :) Hem dileğim gerçekleşmişti bu diğerlerini gerçekleştirmek için umut demekti, hem de bir hayvan sahibi oldum. Daha güzeli var mı :)