Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2015, 03:13 PM   #29 (permalink)
bycicek
Teğmen

Tesekkür: 3
11 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bycicek is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hayatım renksiz gri tonunda

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haz amaçlı yaşamak..sürekli mutluluğu ve tatmini istemek..amaç bu değildir belkide..tatmini yaşam amacını bularak ulaşırsın belkide..korkularını yaz ve yak. ve yaşam amacını düşün..neden bu dünyadasın. amacını gerçekleştiriyormusun. ne lazım sana..sen sana ne lazım biliyormusun. bana 5 şey söyle sana doyum sağlayacak..
sanırım beni bunalıma sokan, benliğimi yitirmeme neden olan, mutsuz, isteksiz ve hayatı bom boş görmemin nedeni; Sevdiğim... Beni istemeyen o insan. Düşünmekten hiçbir işe yaramıyorum adeta çıldırma seviyesindeyim. son 4 gün içinde anladım bunu çok yoğun bir istek arzu ve özlem barınıyor içimde. Bunu atlatmak mümkün değil evet iste bu bunu çözmem mümkün değil. Her saniye, dakika, saat onu düşünmek hayata tutunmamı engelliyor. Hep söyledim ve söylüyorum zihnim bana çok kötü oyun oynuyor hele birkaç gündür bambaşka boyuta çıktı. Birgün sizlere cevap verememek durumunda kalmaktan da korkmuyor değilim. Nefsim arzuların tutsağı...
bycicek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla