Ynt: İsobel'in günlüğü Yeni bir hayat,ne güzel demişsin,ama kedilerde birbirinin yemeğini yemeğe kalkınca kavga ediyorlar. Köpekten bir farkları yok yani,ben dedikoducu olduklarında ısrarlıyım:)
Zaten 10 gün gittim,bir sürü yeni kedi gelmiş. Şu an bahçede yemeğe gelen 20 den fazla kedi var. Mamaları epey tutuyor.Günde 6 milyon,nasıl başedeceğim bilemiyorum. Ama param olmasa da aç yatarım,onları doyururum. Bir mucize olsa da birileri bana mama gönderse,hadi çekim yasası,kedilerime mama istiyorum ben:)
Mustang'cım evet canım,yaşlandıkça bencillik artıyor sanırım,aslında onlarada kıyamam,kulakları duymuyor,ondan açıyorlar sesi sonuna kadar. Evimde olmak bana yetiyor,huzurum geri geldi,meditasyon,tai chi çalışmalarıma başladım gene. Ama haftasonuda kayınvalidem geliyor,nasıl olacak bilmem,evim küçücük çünkü...
__________________ Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... <br />Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... <br />Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... <br />Çünkü kimin kimi yiyeceğine... <br />"suyun akışı" karar verir! |