Konu
:
bigünlük...
Tekil Mesaj gösterimi
20-05-2015, 01:45 PM
#
217
(
permalink
)
pinky9
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: bigünlük...
Alıntı:
MuminOKAN
Nickli Üyeden Alıntı
günlük selamlar.
bayağı uzun bir ara olmuş görüşmeyeli.
neyse ki ikinci sayfada buldum seni.
kişisel olarak kendi çalışmalarım sürmekte ancak sonuçlarını görerek paylaşmak istiyorum. yakın tarihten bir haber. geçtiğimiz pazartesi izmirdeydim. iş için gitmiştim. izmir dönüşünde, akşam 1 adet sigara içtim, sonrasında şimdiye kadar hiç sigara içmedim. içeceğimi de pek sanmıyorum. gerçi az evvel bir video paylaştım, onunda büyük etkisi olduğunu düşünmüyor değilim. daha evvelki deneyimlerimde 4 gün sinir stres geçiyordu ancak şuana kadar sinir stres olmadı aksine mutlu geçti, geçiyor ve hep böyle geçmesini seçiyorum. 4. gün bitiminde -yani yarın akşam- "sigara kullanmıyorum" kelimeleri ardışık olarak ağzımdan süzülecek, çünkü bunu seçiyorum. nasıl bıraktığım konusuna gelince telkinler ile beraber kendi kendime uyguladığım teknik. bu tekniği bir kaç deneme sonrasında paylaşacağım. şimdilik bu kadar. görüşmek üzere.
merhaba mümin okan bey, sigarayı bırakırken kullandığınız tekniği artık paylaşacakmısınız
pinky9
Açık Profil bilgileri
pinky9 nickli üyeye özel mesaj gönderin
pinky9 - Daha fazla Mesajını bul