Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2015, 01:27 PM   #75 (permalink)
o halde hayatım kurgu
 
o halde hayatım kurgu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2015
Mesajlar: 7
Tesekkür: 1
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
o halde hayatım kurgu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: olacaklari hissetme

sussam gönül razı değil, söylesem hoş bulmuyorlarmış! Ama ben söyleyeceğim. Benim merak ettiğim: ne kullanıyorsun?.. Bazı ilaçlar halüsinasyona sebep olabilir. Ayrıca son 3 yıldır kendini önemli ya da özel, belki seçilmiş biri gibi hissediyor veya bunu düşünüyor musun?

sayın kardeşim. Bunu kabullenmek istemeyebilirsin. İnsanoğlunun geleceği görmesi imkansızdır. Yineliyorum, bu, imkansızdır. Ancak tahminlerde ve bazı sebeplere dayanarak çıkarımlarda bulunuruz. Bazen bu tahminlerimize müdahalede de bulunabiliriz. Örneğin bir yerde belediye seçimlerini kazanan partinin ağaç katliamı yapacağını düşünüyorsak oy hakkımızı kullanarak buna müdahale edebiliriz. Bu müdahale başarılı da olabilir başarısız da.

Ben geleceği gördüm, görüyorum. Gelecekteki olaylar bana bildirildi, bildiriliyor. Yok kafama indi, yok gönlüme doğdu, yok kulağıma fısıldandı, yok gözümün önünde canlandı... Kısaca bunlar doğru düşünceler değil! Bunun cevabını da zaten burada bulamazsın. Bu gibi şeylere normaldir, olabilir diyerek de senin durumunun vahametini artırmak istemiyorum. Çünkü bu durumun biraz daha ilerlemiş safası, toplum gözünde hoşgörüyle karşılanmaz ve isminin önüne hoş olmayan bir sıfatta takarlar!

Her ne sebeple olursa olsun bu konuyu düşünme. Herkes bir şeyler hisseder, senin ki biraz fazlaya kaçmış. Daha da üstüne gitme bunun, bu zamanda kaybolma durumu seni daha da rahatsız etmeye başlarsa, doktora git.
Beslenmene de dikkat et. Belki beyin için düzenli ve yeterli besin almıyorsundur.
__________________
Burada değilim. Mesaj atmayın. PB telkin cd hakkında yazdıklarımı dikkate almayın! Sonuç belli değil.

Herşey beyninizde biter.
o halde hayatım kurgu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla