Cevap: Sınırsızmavi'nin Günlüğü 7 yıl olmuş... Tam 7 koca yıl... Beni hatırlayanınız var mı? Nereden olacak benimki de laf mı? Bu siteyi, bu siteye üyeliğimi tamamen unutmuşum.. Uykusuz geçen bir gece içimde sancılar var iken "Allah'ım bana yardım et" taa yüreğimden. "Bana yardım et ve beni kendimden koru, sevdikleri mi de benden koru, yanlış düşünce ve davranışlarımdan" Beni uykuya teslim etmeyen beynim kalbime verdiği olumsuz telkinlerle içime kriz ortamı yaratıyor ve gözlerime yaşlar pompalıyor adeta.. Bunun asıl nedeninin yaşadığım olaylar değil bilinçaltımda biriken kökleşen yanlış, olumsuz, sevimsiz şeyler olduğunun farkında olarak orayı temizlememin kurtuluşum olduğunu hatırladım, bildim. Ve telkin cd.leri geliverdi aklıma. İnterneti açtım. Sitenin adını hatırlamaya çalıştım. Ve kendimi burada buldum. Anılarımı buldum burada, okudum hasretle. Mazideki sınırsızmavi'ye hasret duydum, özledim ve onu burada buldum. Çok azını ama. Ne kadar da az yazmışım, neden devam etmemişim hayıflandım. Tam yazdıklarıma dalmıştım ki bitiverdi. Bu hareketli eklentiler nasıl yapılıyodu ki tam da buraya koymak istiyorum bir tane. |