Bir husus var ne olduğuna bir türlü bi anlam veremiyorum ve hayatımı olumsuz anlamda etkiliyor malesef.. Çok çabuk ve sürekli karar değiştiriyorum. Bir an tamam şunu yapacağım dediğim bir konuyu, bir şeyi 3 4 gün sonra arka plana atıp başka bir şeye dair tamam, bunu yapayım diyorum ve bu devri daim sürekli devam ediyor. İşin kötü yanı, bu yüzden hiçbir şey yapamıyorum. Hiçbir işim tam gitmiyor, sıkıntı oluyor.
Örnek vereyim. Bir yerde avukatlık stajı yapıyorum. Bir süredir kpss ye çalışıp bakanlıklara girmeyi filan düşündüm. Ama aynı zamanda kafamı meşgul eden diğer bir şey de hakimlik savcılık. Bu 3 ü dönem dönem kafama giriyor, adeta sırayla geliyorlar. Bir hakim olmak istiyorum, sınava hazırlanayım diyorum; sonra vaz geçip avukat olayım serbest meslek candır diyorum; ondan sonra vazgeçip kpss ile bir kurumda uzman olayım diyorum. Çok yoğun ve bunaltıcı bir kafa karışıklığı, belirsizlik; hepsinden de mühimi kararsızlık yaşıyorum.. Bunun sebebi ne olabilir acaba, bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum arkadaşlar