arkadaşlar merhabalar.Uzun zamandır telkinleri dinliyorum.Baya kabarık bir listem var.Ego+suçluluk+dışadönük kişilik+kendine güven+sosyallik artırıcı+başkalarının düşüncelerini önemsememe.İlk 2 hafta ego ve suçluluğu dinledim.Bunların hepsinin su versiyonunu dinliyorum uyurken.Sormak istediğim hangisine ağırlık vermem gerek.Ben aşırı derecede takıntılı düşüncelere sahip biriyim ve alınganım.Bu bana ne demek istedi veya kırdım mı, bu söylediği çok daha doğru beni aşağılamış gibi oldu rezil oldum ordakilere vs. Kendi düşüncelerimin onaylanmaması beni çok sinirlendirir kafaya takarım veya bir başkasının benden iyi olması.Asla kıskançlık gibi birşey söz konusu değil sadece ben en iyisi olmalıyım gibi bir düşüncem var.Çekiniyorum ortamlarda konuşurken heyecanlanıyorum.Yanlış mı anlaşılcam endişeside çok fazla.Ben artık takıntılarımdan kurtulmak istiyorum düşüncelerimi açıkca ifade etmek istiyorum ve kimseyi umursamamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada antidepresan kullanıyordum bıraktım birdahada istemiyorum kullanmak bu son çarem