Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2008, 02:08 AM   #140 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması

[quote=metin06 ]
mmm güzel 4lü... gelmemeniz hata zaten pisiiiiiiiiii özledim senide zaynepcim saol valla ayağına sağlık iyiki geldin bu arada kuaför yaramış böle bi janjanlı böle bi kımıl kımıl olmuşun iyi gördüm seni :)
[/quote

mahşerin 4 atlısın biz kare ası biz

Alıntı:
ZEYNEPAYY Nickli Üyeden Alıntı
Bi ara dediğin pazartesine denk gelsin pisim o gün izinliyim hem madaratörümüz çiçeğimizde olsun onsuz olmaz dimi:))
sıpraaaayt diye kim sipariş vericek:))
06Metin sorma öle bi yaradıki kuaför iyi göründüğüme sevindim demekkki iyim dusun :))
yahu bu iş bütün hayatımı altüst etti sosyal hayat bitti yeni işler peşindeyim bulduğum anda vınlıcam :))
Şimaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikim dünya gücelim özledim seni beee
en yakın pazartesi buluşalım oke size hayırlı günler diliyorum...

vallaaa hele ben bi gelimde günü bilmiom ama haftasonu olur büyük olasılık zeynepcim şaşkın üzgünüm