Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2008, 02:20 AM   #10 (permalink)
smukke
Teğmen

Tesekkür: 0
9 Mesajinıza toplam 44 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smukke is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: BİLİNÇALTI'NIN YASASI

Alıntı:
l3eyaz Nickli Üyeden Alıntı
istanbul deyince aklına ne geliyor? boğaz,topkapı,ayasofya geliyorsa bu demektir ki bilinçaltında en çok bunlar yer etmiş.istanbul deyince aklına tarih gelir hemen.
ama allah korusun istanbuldayken bi talihsiz olay yaşayınca veya sizde kötü izlenim bırakan bişey duyunca mesela kaza yaşadın.o anda bilinçaltındaki tarih kodu silinip yerine istanbulda yaşanmaz,her an ölebilirsin kodlaması yerleşir.bundan sonra istanbul ismini duyunca aklına hep yaşadığın an gelir olumsuz şeyler gelir.işte bundan rahatsız oluyorsan bilinçaltındaki bu kaza ve istanbul bağlantısını silip yerine mavi pilot kalemle istanbul tarih bağlantısı kuracaksın.veya istanbul ve doyumsuz güzellikler.bunu yaptıktan sonra istanbul sözünü duyduğun anda istanbulun güzelliklerini hissetmeye başlarsın.ayrıca (bkz: EFT:Duygusal Özgürlük Tekniği)
yanlışımız varsa affola ve düzeltile!!!
dediklerine kesinlkle katiliyorum. benim astim rahatsizligi olan bi kuzenim var ve kuzenim 5 yil once izine memlekete gittiklerinde rahatsizlanir doktora gider neyse sonra iyilesir her izine gidecegi vakitlerde kizda bi korku bi telas ya ben yine hastalanirsam oranin havasi bana yaramiyor diye ve simdi ne oluyor biliyormusunuz her izine gittiginde komalik oluyor izini yatakta geciyor.diyorum hep dusunmenden ama kimse inanmiyor yok neymis astimdanmis falan filan diyecegimhep dusundugumuz gercegimiz olur
smukke isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla