İsimlerin kaderi olduğuna inanırım.ve isim soyadla hesaplamayı bilirim.Aşağı yukarı bi insan ne yaşıyor ne yaşıyacak çok derin olmadan yüzeysel şekilde bayağı fikir verir , kahinlik değil.bazı insanın ismi onu kıstasa sokar bazısına soyadı ağır gelir,istediği hamleyi yapamaz.Aslında ilk harfi A ile başlayan her zaman atak olmayabilir.iki tane A olduğunda erdemli olduğu varsayılır.Lakin isminde iki A olan bazı kişler tanıdım keşke tanımasaydım dedim..
Mamafih bu Harfleri karşılığı olarak görülen ifadeler çoğu zaman insanı yanıltır.100/20 lik doğruluk payı olabilir .Kesin değildir.çünkü isim hesaplama özel hobim..Yine tecrübe ettim ki isminde T olanlar hayatta bazı zamanlar kendileriyle çevresiyle zıtlık yaşayabilir.çünkü T biraz negatiflik getirir. isminin içinde veya baş harfi Z olanlar veya birden fazla bu harf bulunan kişiler negatifliği daha fazladır. Tıpkı elektirik gibidir bazen .zararlıdır .isminde Z harfi olanlar zikzak çizerler aynı kararda durmazlar ve değişimleri süratlidir, çoğu zaman hayal kırıklığına uğratırlar..Kendileri kontrol edemedikleri her işin terse sardığı zamnlar yaşarlar..Z VE T kişiyi baskılar bir ileri bir geri hadisesi vuku bulur..
Elinize sağlık, Bilgi her zaman bilgidir..